اگر شبکه ای از کامپیوترها را در اختیار دارید، بهتر است نرم افزار حسابداری مهران 20 را بر روی شبکه نصب کنید تا کاربران مختلف و متعدد بتوانند هر یک از پشت سیستم خود به نرم افزار حسابداری دسترسی داشته باشند. (منظور از شبکه در این متن، شبکه جهانی اینترنت نیست بلکه شبکه محلی و اختصاصی شماست که در اصطلاح به آن LAN می گویند) مهم نیست که چه تعداد کامپیوتر را به هم متصل می کنید، اگر صدها و حتی هزاران کامپیوتر را به هم متصل نموده و یک شبکه بسیار بزرگ هم بوجود آورید، نرم افزار حسابداری مهران 20 بر روی آن کار خواهد کرد. این نرم افزار محدود به تعداد ایستگاه های کاری نیست. پس نگران بزرگی و گستردگی شبکه خود نباشید. هر تعداد کامپیوتر که در دسترس دارید را به شبکه وصل کنید و نرم افزار حسابداری مهران را بر روی تمامی سیستم های متصل به شبکه اجرا نمایید.

 قبل ازهر اقدام ابتدا یکی از کامپیوترهای متصل به شبکه را بعنوان سرور یا همان کامپیوتر اصلی انتخاب کرده،  سپس 'دی وی دی نصب نرم افزار حسابداری مهران 20' را در درایو آن دستگاه قرار داده و با اجرای فایل 'NasbeMehran'  یک نسخه از نرم افزار حسابداری مهران را بر روی درایو C آن نصب نمایید. ما اصرار داریم که جهت استفاده در محیط شبکه، حتماً نرم افزار را بر روی درایو C نصب کنید، پس لطفاً طبق دستورالعمل عمل کنید. قبل از نصب نرم افزار بر روی درایو C حتماً راهنمای نصب نرم افزار را مطالعه فرمایید. جهت مشاهده راهنمای نصب نرم افزار بر روی فایلی بنام 'راهنمای نصب' که در 'دی وی دی نصب نرم افزار حسابداری مهران 20' قرار دارد، دوبل کلیک بزنید. (یاد آوری میشود که اگر قصد استفاده از نرم افزار حسابداری مهران بصورت تک کاربره را دارید، یعنی فقط بر روی یک کامپیوتر آن را اجرا می کنید، بهتر است نرم افزار را بر روی داریو C نصب نکنید و از پارتیشن های دیگر D , E , . جهت نصب نرم افزار استفاده نمایید زیرا با خراب شدن ویندوز و نصب مجدد آن، معمولاً باید درایو C را فرمت کنید که باعث از دست رفتن اطلاعات و در نتیجه نرم افزار حسابداری خواهد شد در حالیکه اگر نرم افزار شما بر روی درایو دیگری نصب شده باشد، پس از نصب مجدد ویندوز دست نخورده سر جای خودش باقی می ماند و آسیبی به اطلاعات آن نمی رسد) بعلاوه مهم نیست که کامپیوتر انتخاب شده بعنوان سرور اصلی شبکه، قوی ترین و سریع ترین کامپیوتر باشد تنها چیزی که اهمیت دارد اینست که سرور در اول صبح و قبل از روشن شدن هر کامپیوتر دیگری روشن شود و در آخر وقت کاری نیز همچنان روشن باشد و آخرین دستگاهی باشد که آن را خاموش می کنید. همچنین بجای توجه و تمرکز بر روی سرعت و قدرت کامپیوتر سرور، روی سرعت و قدرت اتصالات و کابل ها و سویچ ها و وایر لس های شبکه تمرکز کنید. مثلا اگر قصد خرید لوازم وایر لس از نوع  USB برای ایجاد شبکه دارید، از سریع ترین و بهترین نوع آن خرید کنید. بدلیل اینکه نرم افزار حسابداری مهران بطور مستقیم از روی تک تک ایستگاه های کاری (Work Stations) اجرا می شود و از CPU کامپیوترهای متصل به شبکه جهت اجرا، بهره می برد. سریع یا کند بودن پردازنده سرور، تاثیر چندانی بر روی سرعت اجرای آن ندارد لیکن کند بودن تبادل اطلاعات بین سرور و کامپیوترهای متصل به آن، به شدت بر سرعت تهیه و نمایش گزارشات آن تاثیر می گذارد. پس بجای اینکه کامپیوترهای سریع و قدرتمند داشته باشید ، بهتر است سرعت تبادل اطلاعات بین سرور اصلی و استیشن ها را بالا ببرید. مثلاً اگر از چند نت بوک معمولی و وایر لس های فابریک آن ها جهت ایجاد شبکه استفاده کنید، نرم افزار حسابداری مهران بسیار سریع تر عمل می کند تا با استفاده از کامپیوترهای بسیار قدرتمند و با هاپ ها و کابل های قدیمی، شبکه بسازید. چون ارتباط وایر لس نت بوک ها بسیار سریع تر، اطلاعات را منتقل می کند.

پس از نصب نرم افزار بر روی درایو C ، با زدن دوبل کلیک بر روی فایل Mehran که با علامت یک آدمک در پوشه ی 'Mehran20'  قرار دارد. نرم افزار حسابداری مهران را اجرا کنید. (C:\Mehran20\Mehran.exe را اجرا کنید) و با زدن نام کاربر =1 و کلمه رمز = 1 به محیط نرم افزار وارد شوید. به محض ورود به نرم افزار، از منوی 'راهنما' گزینه ی 'راهنمای تنظیمات شبکه' را انتخاب کنید تا یک کتابچه ی مصور در مقابل دیدگان شما  قرار بگیرد. (اگر نرم افزار مورد استفاده شما قدیمی باشد، مثلاً Mehran2014 باشد. گزینه ی 'راهنمای تنظیمات شبکه' را نخواهید داشت). راهنما را مطالعه کنید و به تصاویر آن توجه نمایید. خلاصه آن اینست که باید "حرف" یکی از درایوهای هارد دیسک دستگاه سرور را بنام درایو :O تغییر داده و این درایو را برای کلیه ی کامپیوترهای متصل به شبکه به اشتراک بگذارید. (اصطلاحاً  Share کنید)

دقت کنید که ما نگفته ایم "نام داریو"  را عوض کنید بلکه از عبارت "حرف درایو" استفاده کرده ایم. "حرف" یا "کاراکتر" در واقع همان نشان ویژه ایست که درایو با آن مشخص می شود. مثلاً می گوییم این داریو C از هارد دیسک کامپیوتر شماست، یا این درایو D از هارد دیسک است. این D که می گوییم در واقع "نام درایو" نیست بلکه نشان ویژه ای است که آن قسمت از هارد دیسک دستگاه شما با آن مشخص می شود. (از اینکه خیلی ساده توضیح می دهم از اساتید عذرخواهی می کنم، باید همه ی کاربران با هر سطحی از سواد، متوجه شوند)

اگر می خواستیم "نام  درایو" را عوض کنیم کافی بود ابتدا بر روی My Computer کلیک بزنیم تا پنجره ی مربوطه که حاوی پارتیشن های :C و :ِD و . است باز شود (My Computer در ویندوز های بعد از Xp مثل سون و . به Computer تغییر نام داده شده است) سپس می توانستیم بر روی یکی از درایوها،  راست کلیک کنیم تا منویی که حاوی گزینه ی Rename است باز شود. با انتخاب Rename از منوی موصوف می توانستیم نام یکی از درایوها را عوض کنیم اما با این روش به هیچ وجه نمی توان "حرف" یا همان نشان ویژه درایو را عوض کرد. مثلاً شما با استفاده از گزینه ی Rename می توانید نام پارتیشن :D از هارد دیسک را Mehran بگذارید اما نمی توانید :D  را به :O تغییر دهید. پس چه باید کرد؟

به محیط نرم افزار حسابداری مهران 20 وارد شوید. از منوی 'راهنما' تعبیه شده در قسمت فوقانی 'صفحه اصلی نرم افزار' گزینه ی 'راهنمای تنظیمات شبکه' را انتخاب کنید. به صفحه ی سیزدهم از کتابچه مصور 'راهنمای تنظیمات شبکه' مراجعه نمایید. چنانکه می بینید. در این تصویر، اپراتور، بجای اینکه بر روی My Computer (یا همان آی Computer) کلیک بزند، بر روی آن راست کلیک کرده است. (یعنی نوک موس را بر روی آن برده و کلید سمت راست موس را زده است) راست کلیک اپراتور باعث شده که یک منو پدیدار گردد. اپراتور باید از منوی موصوف، گزینه ی Manage را انتخاب کند. خلاصه اینکه، چنانچه کاربر ابتدا بر روی My Computer راست کلیک بزند و در ادامه از منویی که متعاقباً ظاهر می گردد، گزینه ی Manage را انتخاب کند، پنجره ی Computer Management ظاهر خواهد شد. در سمت چپ پنجره ی  Computer Management لیستی از برنامه های ویندوز وجود دارد که شما باید گزینه ی Disk Management را از بین آن ها یافته و بر روی آن کلیک بزنید. به محض زدن کلیک بر روی عبارت Disk Management لیستی از پارتیشن های هارد دیسک و سایر درایوها، ظاهر خواهد گردید.(صفحات 15 و 16 راهنما را ببینید)  بر روی هر یک از پاریشن های هارد دیسک که راست کلیک بزنید، منویی ظاهر خواهد گردید که به راحتی می توانید گزینه ی Change Drive Letter and Paths را از آن انتخاب نموده و با تعیین یکی دیگر از حروف الفبای انگلیسی، نشان ویژه یا همان "حرف" درایو را عوض کنید. مطمئناً همه ی کاربران فرهیخته و تحصیل کرده ی نرم افزار حسابداری معنی عبارات Change  , Remove و Add , Ok را می دانند، چون در ادامه باید بر روی کلید هایی با همین اسامی کلیک بزنند تا مثلاً بتوانند "حرف" درایو :E را به :O تغییر دهند. مثلاً بعد از انتخاب گزینه ی Change Drive Letter and Paths پنجره ای ظاهر می گردد که عبارت :Enter a new drive letter or path For E  در بالای آن نوشته شده است. انشاالله که همه ی دوستان براحتی می توانند معنی این عبارت را بفهمند چون ترجمه ی اینگونه جملات واقعاً خیلی ساده است.

پس. پشت کامپیوتر اصلی یا همان سرور شبکه خود بنشینید، آن را روشن کنید، موس را بردارید، بر روی My Computer یا همان آی Computer راست کلیک بزنید و از منوی مربوطه گزینه ی Manage  را انتخاب کنید تا پنجره ی Computer Management ظاهر شود. سپس بر روی عبارت Disk Management کلیک بزنید تا لیست درایوها ظاهر شود. سپس بر روی یکی از پارتیشن های هارد دیسک که فضای کافی دارد، راست کلیک بزنید تا منوی مربوطه ظاهر شود، از منوی اخیر، گزینه ی Change Drive Letter and Paths را انتخاب نمایید تا بتوانید در ادامه با انتخاب حرف O و کلیک کردن بر روی کلید Change و در نهایت کلیک بر روی کلید Ok ،  نشان یکی از پارتیشن های هارد دیسک سرور را به \:O تغییر دهید.

حال مجددا 'دی وی دی نصب نرم افزار حسابداری مهران 20' را در درایو کامپیوتر سرور، قرار دهید. و مراحل زیر را بترتیب انجام دهید:
1) درایو \:C را بازکنید، بر روی پوشه ی Mehran20 دویل کلیک بزنید تا باز شود و محتویات آن را ببینید. پوشه (Folder) با نام Prg  و فایل های Mehran20  و Tamirgah را که با آی آدمک سیاه رنگ مشخص هستند را پاک کنید. (دقت کنید که بجای پوشه ی Mehran20 پوشه ی Mehran20Bak  را باز نکنید، چون در پوشه اخیر اصلاً Prg وجود ندارد که آن را پاک کنید!)
2) درایو دی وی دی رام را باز کنید، اگر هنوز 'دی وی دی نصب نرم افزار حسابداری مهران 20' در آن قرار دارد. باید فولدری با نام  Shabake-O را در آن ببینید. بر روی آن دوبل کلیک بزنید تا محتویات آن نمایان شود. یک پوشه با نام Mehran20 در آن قرار دارد، بر روی آن نیز دوبل کلیک بزنید تا آن هم باز شود و فولدر Prg را ببینید. بر روی پوشه ی Prg راست کلیک بزنید تا منوی مربوطه باز شود. گزینه ی کپی را انتخاب کنید. قرار است این پوشه ی Prg را بجای پوشه ای با همین نام که از مسیر C:\Mehran20 پاک کرده اید، کپی کنید. پس درایو \:C را باز کنید و بر روی پوشه ی C:\Mehran20 راست کلیک بزنید و از منویی که باز می شود گزینه ی Paste را انتخاب نمایید تا این Prg موجود در DVD جایگزین Prg که چند لحظه پیش از مسیر  C:\Mehran20  پاک کرده اید بشود.
3) داریو \:C از هارد دیسک را باز کنید، بر روی پوشه ی Mehran20 دوبل کلیک بزنید تا باز شود، بر روی فولدر Prg هم دوبل کلیک بزنید تا آن هم باز شود. فایل های Tamirgah و Mehran20 که با آی آدمک سیاه رنگ داخل پوشه ی prg قرار دارند را بیابید و با زدن کلیک سمت راست بر روی آن ها و انتخاب Copy و . این دو فایل را از مسیر C:\Mehran20\prg به مسیر C:\Mehran20 کپی کنید. ( آیا یادتان هست که این فایل ها را قبلاً از همین مسیر پاک کرده بودید؟)
4) هر سه فولدر Mehran20 و Mehran20Bak و BakMehran20 را از درایو \:C  بر روی درایو \:O کپی کنید. ( صبر داشته باشید! حجم فایل ها و تعداد فولدرها بسیار زیاد است. کپی این سه فولدر چند دقیقه طول می کشد)
لطفاً نگویید که درایو \:O نداریم که مرا از خودتان نا امید می کنید! اگر درایو \:O ندارید حتماً به دستورات قبلی عمل نکرده اید. یادتان هست که باید به روی My Computer راست کلیک می زدید و گزینه ی Manage را انتخاب می کردید و .
5) بر روی My Computer  یا همان Computer دوبل کلیک بزنید تا پنجره ای که حاوی درایوهای مختلف (از جمله درایو \:O) است باز شود. بر روی درایو \:O راست کلیک بزنید تا منوی مربوطه باز شود. گزینه ی Share with را کلیک نموده و از زیر منویی که متعاقباً باز می شود بر روی Advanced sharing کلیک کنید تا پنجره ی Properties مربوطه باز شود. (صفحات 2 و 3 راهنمای تنظیمات شبکه از منوی 'راهنمای' نرم افزار حسابداری مهران 20 را ملاحظه فرمایید.)
6) بر روی کلید
Advanced sharing که در اواسط پنجره ی Properties قرار دارد کلیک بزنید تا پنجره ی Advanced  sharing باز شود، در گوشه بالای سمت چپ پنجره ی اخیر و در کنار عبارت share this folder  یک کادر کوچک، جهت تیک کردن تعبیه شده است. با استفاده از کلیک موس، تیک آن را بزنید. به محض زدن تیک موصوف، کلید Permissions که تا حالا خاموش و غیر فعال بود، روشن و فعال می شود. بر روی کلید  Permissions که به تازگی فعال شده است کلیک بزنید تا پنجره ی مربوط به آن پدیدار گردد.
7) حال باید پنجره ی که درنوار بالای آن عبارت  Permissions for O حک شده است در مقابل دیدگان شما باشد. به تصویر شماره ی 006 مندرج در صفحه چهارم از 'راهنمای تنظیمات شبکه' موجود در منوی 'راهنما' توجه کنید. در نیمه پایینی پنجره ی اخیرالذکر، باید بر روی کادر کوچکی که در زیر عبارت Allow قرار دارد کلیک بزنید تا تیک آن زده شود. این کادر در مقابل عبارت Full Control قرار دارد و معنی و مفهوم آن اینست که سرور اجازه دسترسی کلیه ایستگاهای کاری را بصورت کنترل یا دسترسی کامل و انجام هر گونه عملیات می دهد. اگر این تیک را نزنید، کاربرانی که از ایستگاه های کاری دیگر، درایو مشترک را باز می کنند، فقط می توانند محتویات آن را مشاهده کنند و قادر به هیچگونه دخل و تصرف در آن نمی باشند.به محض زدن تیک فوق، کلید Apply فعال می شود. بر روی کلید Apply  و سپس کلید Ok کلیک کنید تا پنجره ی Permissions بسته شود.
این آخرین اقدامی بود که روی سرور انجام داده اید! دیگر کاری با سرور ندارید. شما ابتدا نرم افزار حسابداری مهران را بر روی سرور نصب کرده اید، سپس پوشه ی C:\Mehram20\prg و فایل های C:\Mehran20\Mehran20.exe و C:\Mehran20\Tamirgah.exe را پاک نموده و از روی DVD مخصوص نصب نرم افزار از مسیر Shabake-O پوشه ی Mehran20 را باز کرده و  فولدر prg را جایگزین پوشه پاک شده نموده اید. بعلاوه فایل های Mehran20.exe , Tamirgah.exe را از مسیر C:\Mehran20\prg بر روی مسیر C:\Mehran20 کپی کرده اید. همچنین Drive Letter یکی از پارتیشن های هارد دیسک را به \:O تغییر داده اید. پوشه های Mehran20 و Mehran20Bak و BakMehran20 را از درایو \:C بر روی درایو \:O کپی نموده اید و اخیراً هم، با تنظیماتی که انجام داده اید به کامپیوترهای دیگر متصل به شبکه، اجازه داده اید که به کلیه محتویات درایو \:O آن هم بصورت Full Control دسترسی داشته باشند. اگر بر روی My Computer دوبل کلیک بزنید (در محیط ویندوز سون باید بر روی Computer کلیک بزنید و در محیط ویندوز 10 بر روی This PC) تصویر دو کاربر کوچولو! را در کنار عنوان درایو \:O خواهید دید که نشان از مجوز دسترسی کامپیوتر های دیگربه این پارتیشن از هارد دیسک سرور توسط کلیه کامپیوترهای متصل به شبکه است. کار با سرور دیگر تمام شده است.


از پشت کامپیوتر سرور بلند شوید، یکی از کامپیوترهای متصل به شبکه را روشن کنید. و مراحل زیر را انجام دهید:
1) بر روی My Computer یا همان شمایل Computer دوبل کلیک بزنید تا پنجره ای که تمامی درایوها ( پنجره ی Explorer) را نمایش می دهد ظاهر گردد. (واقعا نمی دانم چرا اسامی و اصطلاحات جا افتاده و آشنای قدیمی را در نگارش های جدید ویندوز تغییر می دهند و همه را سر در گم می کنند. در ویندوز 10 مجدداً نام آن را This PC گذاشته اند! اگر ویندوز شما از نوع Ten است هر جا در این متن عبارت My Computer وجود دارد آن را با This PC جایگزین کنید تا متن با شرایط واقعی همخوانی بهتری داشته باشد)
2) اگر به صفحه هفتم از 'راهنمای تنظیمات شبکه' مراجعه نمایید، بهتر است، اما به هر حال به محض بازشدن پنجره ی Explorer (یا همان پنجره ای که اسامی درایو ها را نشان میدهد) در کادر آدرس موجود در بالای پنجره، ابتدا دوبار علامت بک اسلش را بزنید (\\) و سپس نام کامپیوتر سرور را تایپ نمایید و کلید Enter را بزنید تا پنجره ای که محتوی درایو \:O از کامپیوتر سرور است نمایش داده شود. (اگر نمی دانید که نام کامپیوتر سرور چیست، می توانید به زدن کلیک سمت راست بر روی My Computer آن، منوی مربوطه را باز نموده و گزینه Properties را انتخاب نمایید و از پنجره ای که متعاقباً باز می شود، نام کامپیوتر را از مقابل عبارت  :Computer name بخوانید)
3) بر روی آی درایو :O راست کلیک نموده و گزینه ی Map Network Drive را انتخاب کنید تا پنجره ای با همین عنوان باز شود. (مطابق با تصویر 014 از صفحه نهم از راهنمای تصویری تنظیمات شبکه مندرج در منوی 'راهنما' از صفحه اصلی نرم افزار حسابداری مهران 20)
4) در مقابل عبارت Drive در پنجره ی اخیر، یک کادر کومبو وجود دارد، نام درایو :O را انتخاب نموده و کلید Finish را کلیک کنید.
5) حال مجدداً بر روی  My Computer  یا همان آی Computer و یا اگر از ویندوز 10 استفاده می کنید This PC  ، دوبل کلیک بزنید تا پنجره ی درایوها باز شود. این بار خواهید دید که علاوه بر درایوها یا پارتیشن های قبلی هارد دیسک، درایو \:O نیز اضافه شده است. اگر بر روی درایو \:O دوبل کلیک کنید، همان محتویات درایو \:O سرور را خواهید دید. درایو \:O  را باز کنید و هر سه فولدر Mehran20 و Mehran20Bak و BakMehran20 را از روی درایو \:O به درایو \:C کپی نمایید.
6) فایل C:\Mehran20\Mehran20 را با زدن دوبل کلیک بر روی آن، اجرا نمایید و با زدن عدد 1 بعنوان نام کاربر و عدد 1 بعنوان کلمه رمز به محیط نرم افزار حسابداری مهران وارد شود. همچنین همین فایل را از روی کامپیوتر سرور نیز می توانید اجرا کنید. خواهید دید که هر سندی که بوسیله این کامپیوتر می زنید در کامپیوتر دیگر قابل مشاهده، اصلاح و تغییر است.
7) مراحل 1 تا 6 فوق را برای کلیه کامپیوترهای متصل به شبکه اجرا نمایید تا همه ی سیستم ها به نرم افزار حسابداری مهران 20 دسترسی داشته باشند. البته نگران نباشید! می توانید برای نرم افزار حسابداری مهران کلمه رمز های متعددی تعریف نمایید تا افراد غیر مجاز نتوانند آن را اجرا کنند.

بهتر است برای فایل اجرایی C:\Mehran20\Mehran20 یک Shortcut بسازید. تا براحتی به فایل اجرایی نرم افزار دسترسی داشته باشید.

ممکن است صرف Map کردن درایو \:O و کپی کردن سه فولدر Mehran20 و BakMehran20 و Mehran20Bak از کامپیوتر سرور (server) در کامییوترهای متصل به شبکه، نرم افزار در اولین اجرا، متوقف شده و با خطای رجیستری مواجه شود. جهت جلوگیری از اینگونه مشکلات پیشنهاد می شود که نرم افزار Visual Studio را بر روی تک تک رایانه های متصل به شبکه نصب کنید. می توانید بجای Visual Studio از نرم افزار Office استفاده کنید. چون اکثر Office ها کلیه فایل های dll و ocx مورد نیاز نرم افزارهای فارسی زبان راست به چپ را رجیستری می نمایند. برای اطمینان بیشتر Office2007 را نصب کنید. این بسته نرم افزار در فولدری به همین نام در دی وی دی نصب نرم افزار حسابداری مهران 20، موجود است. فایل Setup موجود در پوشه ی Office2007 را اجرا کنید تا Office نصب شود و سیستم شما دیگر خطای رجیستری ندهد. البته اگر یکی از ورژن ها بالاتر Office نظیر Office2013 بر سیستم شما از قبل نصب شده باشد، Office2007 نصب نخواهد شد. مگر اینکه Office جدیدتر را Uninstall کنید که این کار به صلاح شما نیست و در چنین شرایطی بهتر است بطور کلی از نصب Office صرفنظر نموده و همان Visual Stadio را نصب کنید. سی دی نصب ویژوال استادیو در بسته نرم افزار حسابداری مهران 20 موجود است، آن را در دیسک گردان کامپیوتر گذاشته و صبر کنید تا بطور اتوماتیک نصب شود. در زمان نصب Visual اگر برنامه نصب از شما رمز یا User ID یا هر چیز مشابه دیگری سوال نمود، کادر مربوطه را با عدد 0 پر کنید. (آنقدر صفر بزنید تا کادر پر شود) . در فایل 'راهنمای نصب' که یک فایل متنی موجود در 'دی وی دی نصب نرم افزار حسابداری مهران 20' است، تنظیمات ویندوز 10 ، ویندوز 8، ویندوز 7 و ویندوز XP بصورت جداگانه موجود است. برای اجرای بهتر نرم افزار های فارسی و رفع مشکلاتی چون ننمایش راست به چپ منوها و متن ها و نمایش فارسی اعداد و . تنظیمات ویندوز توصیه شده در فایل 'راهنمای نصب' را انجام دهید. رزولش تصویر (Screen resolution) یا همان بافت تصویر ویندوز کامپیوتر سرور و سایر کامپیوترهای متصل به آن را، روی 768*1366 قرار دهید تا پنجره ها و کادرهای نرم افزار بخوبی دیده شوند. اگر از مانیتوهای چهار گوش قدیمی استفاده می کنید، رزولوشن را بر روی 1024*1280 تنظیم کنید، اگر ویندوز شما چنین رزولوشنی ندارد، یا مانیتور شما بیش از حد قدیمی است و قادر به نمایش تصاویر در این رزولوشن نیست و یا کارت گرافیک دستگاه شما بدرستی نصب نشده است که در حالت دوم می توانید با نصب یا همان شناساندن کارت گرافیک دستگاه با استفاده از سی دی نصب کارت گرافیک، مشکل را مرتفع نمایید. در صورتیکه مانیتور شما از نوع قدیمی و شیشه ای است، یکدستگاه مانیتور جدید مستطیلی با نسبت عرض به ارتفاع 16:9 جدید خریداری نمایید.

خلاصه اینکه باید موارد زیر را بترتیب انجام دهید:
1) کابل ها وایرلس ها و سویچ ها یا احتمالا سوکت ها و بطور کلی کلیه اتصالات سخت افزاری شبکه را به هم متصل کنید.
2) یکی از کامپیوترهایی که بیشتر از بقیه روشن می ماند را بعنوان سرور اصلی خود انتخاب نمایید و کلیه ی کامپیوترهای متصل به شبکه را روشن کنید.
3) یکی از پارتیشن های هارد دیسک سرور را تبدیل به \:O کنید.
4) پارتیشن \:O را به اشتراک بگذارید یا اصطلاحاً Share کنید.
5) نرم افزار حسابداری مهران را بر روی درایو \:C سرور نصب کنید.    
6) پوشه ی  C:\Mehran20\prg و فایل های C:\Mehran20\Mehran20.exe و Tamirgah.exe را از روی سرور پاک کنید.
7) فلودر prg موجود در پوشه ی Shabake-O  را  در مسیر C:\Mehran20 کپی نمایید.
8) فایل های C:\Mehran20\prg\Mehran20.exe و Tamirgah.exe را در مسیر C:\Mehran20 کپی کنید.
9) فولدر های Mehran20 و BakMehran20 و Mehran20Bak  را از روی درایو \:C به داریو \:O کپی کنید.
10) حال کار شما با سرور تمام شده است، باید پشت تک تک کامپیوترهای متصل به شبکه نشسته و درایو \:O سرور را برای تک تک آن ها Map کنید. تا همه دستگاه ها \:O را داشته باشند.
11)
فولدر های Mehran20 و BakMehran20 و Mehran20Bak  را از روی درایو \:O به داریو \:C همه ی ایستگاهای کاری کپی کنید.
12) برای فایل C:\Mehran20\Mehran20.exe بر روی کلیه ی کامپیوترها،  Shortcut بسازید.
13) چنانچه با کلیک بر روی Shortcut مورد فوق، نرم افزار حسابداری مهران خطای رجیستری داد، با نسب Visual Studio 6 مشکل را برطرف نمایید.
14) در صورتیکه اجرای برنامه بر روی هر یک از کامپیوترهای شبکه به نحوه مطلوبی نبود، مثلاً مشکل در نمایش حروف و علائم فارسی یا نمایش راست به چپ منوها و . داشت با مطالعه 'راهنمای نصب' و با توجه به نوع ویندوز، تنظیمات ویندوز آن را بر روی کشور ایران و زبان فارسی قرار دهیم. تا مشکل بر طرف شود.
15) اسکرین رزولوشن کلیه دستگاه ها را بر روی 768* 1366  یا بالاتر قرار دهید.


سخن آخر اینکه: شما مجبور نبودید درایو مشترک را \:O قرار دهید. اگر به محتویات 'دی وی دی نصب نرم افزار حسابداری مهران 20' توجه کنید، مشاهده خواهید نمود که علاوه بر فولدر
Shabake-O فولدرهای Shabake-P و Shabake-Z نیز در آن موجود است. پس می توانستید بجای اینکه درایوی با نام \:O را share کنید درایوی با نام \:P را share نمایید و . مشاهده شده که بیشتر کارشناسان شبکه ترجیح می دهند نام درایو مشترک را \:Z بگذارند. در اکثر شرکت ها و ادارات درایو \:Z بصورت یک درایو مشترک عمومی بر روی کلیه کامپیوترها وجود دارد. در چنین موارد کار برای نصاب نرم افزار حسابداری مهران تحت شبکه بسیار ساده می شود.

شماره تماس: 09123878011 - 09355224260

سودآوری بیشتر و رونق کسب کار با اعتقاد به نرم افزار!

برنامه ی فیکس (Fix)

امکانات جدید نرم افزار حسابداری مهران

نسخه ی فروشگاهی نرم افزار حسابداری مهران منتشر شد

امکانات جدید نرم افزار حسابداری مهران ۲۰۱۸

امکانات جدید نرم افزار حسابداری مهران ۲۰۱۷

امکانات اضافه شده به نرم افزار حسابداری مهران ۲۰۱۶

روی ,ی ,نرم ,درایو ,افزار ,کلیک ,بر روی ,نرم افزار ,افزار حسابداری ,حسابداری مهران ,درایو ,افزار حسابداری مهران ,change drive letter ,همان آی computer ,دسترسی داشته باشند

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


صفحه دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. frectalistan وب نیازمند. وبسایت شخصی پرهام آقاوندان طراحی سایت سایتکد دانلود فایل های کمیاب وبلاگ درس کاربرد فناوری امیرمنصور بنی اسدی نرم افزار رایگان خیریه میلاد روید آنلاين بست - راهنماي خريد بهترين ها thesisfile