همانطور که می دانید، برنامه های حسابداری که در بازار نرم افزار ایران منتشر میشوند را می توان به دو گروه کلی تقسیم بندی نمود.
گروه اول شامل نرم افزارهایی است که توسط برنامه نویسان مستقل و بصورت انفرادی طراحی و روانه بازار می گردند و گروه دوم برنامه هائی هستند که توسط شرکت های نرم افزاری و بصورت گروهی برنامه نویسی شده و در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد. به نظر می رسد استفاده از نرم افزارهایی که توسط برنامه نویسان مستقل طراحی و روانه بازار می گردد نسبت به گروه دوم به دلایل زیر ارجحیت داشته باشند:
۱) برنامه نویسان مستقل تقریبا در تمامی اوقات، حتی در روزهای تعطیل در دسترس هستند، و معمولا شماره تلفن همراه ایشان بر روی صفحه اول نرم افزار حک گردیده و می توان به راحتی و مستقیما با آن ها تماس گرفت و مشکل یا خواسته خود را عنوان نمود در حالیکه شرکت های نرم افزاری بیشتر بین ساعات ۹ صبح تا ۴ بعد از ظهر در دسترس هستند و شماره ی موبایل طراح و برنامه نویسان سیستم را در اختیار شما قرار نمی دهند و در صورت تماس یک منشی پاسخگوی تماس شماست یا افرادی به سوالات شما جواب می دهند که خود طراح و برنامه نویس سیستم نبوده و به اندازه شخص برنامه نویس بر نرم افزار مور نظر و نقاط ضعف و قوت آن اشراف کامل ندارند.
۲) نرم افزارهایی که توسط یک شخص نوشته می شوند بسیار یکدست تر و با کیفیت تر از نرم افزار هایی هستند که بصورت گروهی ایجاد می شوند، هرچند در کار گروهی برنامه بسرعت توسعه می یابد و ظرف مدت کوتاهی سیستم آماده فروش می شود اما مثل فرش دستبافی که چند بافنده آنرا با هم بافته باشند، کیفیت یک فرش بافته شده توسط یک استاد کار منحصر به فرد را ندارد، اصلا یک استاد کار بسیار ماهر فرش، بافنده های دیگر را قبول ندارد و اجازه نمی دهد که دیگران یک گره به فرش او بزنند، برنامه نویسان ماهر نیز معمولا کار دیگران را قبول ندارند و آنقدر نسبت به نرم افزار خود حساس هستند که اجازه نمی دهند دیگران به کد برنامه آنان دست بزنند.
۳) برنامه نویسان مستقل بسیار بسیار باسوادتر و ماهرتر از برنامه نویسان استخدام شده در شرکت های نرم افزاری هستند. کلا یک برنامه نویس، وقتی به حد بالایی از تجربه و دانش می رسد دیگر حاضر نیست در مقابل دریافت مبلغ حقوق ماهیانه عادی، برای دیگران کار کند و در اختیار دیگران باشند، چون می تواند خود به تنهایی درآمد بسیار بالاتری کسب کند و از طرفی آقای خودش باشد و رئیسی نداشته باشد. مشابه این بحث، برای پزشکان جراح با تخصص و تجربه بالا هم، مطرح است. پزشکان عادی و متخصصین گرایش های مختلف در بیمارستان ها بصورت ماهیانه حقوق می گیرند و کار می کنند اما متخصصین منحصر بفرد پزشکی نظیر، دکتر سمیعی بزرگ، دکتر اعرابی و. هرگز خود را در مقابل حقوق ماهیانه اسیر یک بیمارستان نمی کنند و بصورت مستقل در سرتاسر دنیا به حرفه خود مشغولند و چنانچه نیاز به امکانات بیماستانها نظیر اتاق عمل و. داشته باشند، با بیماستان ها وارد مذاکره شده و مثلا اتاق عمل را از بیمارستان اجاره می کنند یا مدتی طی شرایطی با بیمارستان همکاری می کنند، این مشابه همان ارتباطی است که برنامه نویسان فوق ممتاز و نابغه های دنیای کامپیوتر با شرکت های نرم افزاری دارند. شرکت های نرم افزاری بیشتر برای برنامه نویسان حرفه ایی دلالی می کنند. 
۴) برنامه نویسان مستقل، مستقیما با کاربران نرم افزارهای خود، در ارتباط هستند و به بحث و تبادل نظر می پردازند به همین دلیل از نیازها و مشکلات اپراتورها اطلاع کامل دارند، گاهی استفاده کنندگان پیشنهاداتی می دهند که جرقه ایی در ذهن برنامه نویس می زند و به ناگاه با انجام تغییراتی اندک نرم افزارشان تحولی عظیم می یابد اما در مورد شرکت های نرم افزاری اینچنین نیست، اگر به این موضوع شک دارید و کاربر یکی از نرم افزارهای شرکت های نرم افزاری هستید به آن شرکت زنگ بزنید و از منشی که گوشی تلفن را بر می دارد بخواهید که ارتباط برنامه نویس سیستم را با شما برقرار نماید، خواهید دید که منشی شرکت این کار را نخواهد کرد و به شما خواهد گفت اگر سؤال یا مشکلی دارید با پشتیبانی ما صحبت کنید، عموما شرکت های نرم افزاری سعی دارند که مشتری به هیچ عنوان با برنامه نویس روبرو نشود و اصلا وی را نشناسد، شاید از این میترسند که برنامه نویس آن ها دور بزند و مستقیما با مشتری وارد مذاکره شود و بدون دخالت و دلالی آن ها، با وی معامله کند.
۵) خدمات و نرم افزارهای برنامه نویسان مستقل ارزانتر از نرم افزارهای شرکت های نرم افزاری تمام می شود. اگر خوب به این موضوع فکر کنید یک دلیل منطقی ساده دارد. در شرکت نرم افزاری فقط برنامه نویسان هستند که کار اصلی که همانا تهیه و ایجاد برنامه های کاربردیست را انجام می دهند اما افراد زیادی هستند که حقوق می گیرند، آبدارچی، راننده، منشی، حسابدار شرکت، تحصیلدار، انباردار، مدیرعامل و . شما مشتریان شرکت نرم افزاری باید آنقدر پول بدهید که حقوق همه ایشان به علاوه سایر هزینه های شرکت اعم از هزینه نهار و ایاب و ذهاب و بیمه و اجاره محل شرکت و قند و چای و. را تامین کند. لیکن برنامه نویسان مستقل معمولا یک میز و یکدستگاه کامپیوتر در گوشه ایی از آپارتمان مسی خود قرار داده، و ساعاتی از روز را به کار خود می پردازند و آنچنان هزینه ایی نمی دهند که بخواهند آن را از شما بگیرند.
۶) نکته دیگری که بیشتر جنبه روانی دارد، انگیزه بسیار بالاتر برنامه نویسان مستقل نسبت به برنامه نویسان شرکت هاست. برنامه نویسان مستقل مالک و صاحب نرم افزار هستند و مثل کشاورزی که بر روی زمین خود کار می کند انگیزه بسیار بالاتری برای بالاتر بردندکیفیت و کارایی نرم افزار خود دارند اما برنامه نویسانی که در شرکت ها کار می کنند صاحب برنامه ایی که در حال طراحی آن هستند نیستند. در واقع نرم افزار متعلق به شرکت است و فقط آن ها بر روی آن کار می کنند و حقوق می گیرند. 
بیستم آبانماه ۹۴
مهندس مهران فروردین

سودآوری بیشتر و رونق کسب کار با اعتقاد به نرم افزار!

برنامه ی فیکس (Fix)

امکانات جدید نرم افزار حسابداری مهران

نسخه ی فروشگاهی نرم افزار حسابداری مهران منتشر شد

امکانات جدید نرم افزار حسابداری مهران ۲۰۱۸

امکانات جدید نرم افزار حسابداری مهران ۲۰۱۷

امکانات اضافه شده به نرم افزار حسابداری مهران ۲۰۱۶

برنامه ,نرم ,شرکت ,نویسان ,های ,افزاری ,برنامه نویسان ,نرم افزاری ,های نرم ,شرکت های ,نویسان مستقل ,برنامه نویسان مستقل ,توسط برنامه نویسان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


ماشین های روز دنیا - جدیدترین اتوموبیل ها tratordetat holoocenter6 یادداشت های یک برنامه نویس آی او اس raseo دانلود exseampialis فروشگاه اینترنتی مناسب کالا خبرهاي مهم اقتصاد ايران و جهان harmonienbaran